φόρμες νυχιών ladybird MollyLac 500 τμχ 73 x 55 mm

φόρμες νυχιών ladybird MollyLac 500 τμχ 73 x 55 mm

φόρμες νυχιών ladybird MollyLac 500 τμχ  73 x 55 mm

Ακριβή καλούπια με ενδιαφέρον σχήμα πασχαλίτσας για επέκταση νυχιών με βοηθητικό τετράγωνο / πλέγμα μπαλαρίνας.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Τα μεγάλα φτερά εγγυώνται πολύ καλή φόρμα διατήρησης στη θέση τους.

Το εξαιρετικής ποιότητας χαρτί από το οποίο κατασκευάστηκαν τα στένσιλ είναι πολύ πιο εύκαμπτο από τις προηγούμενες εκδόσεις του και η ισχυρή κόλλα θα επιτρέψει στις φόρμες να κολλήσουν μεταξύ τους και να μήν κουνηθουν κατά την εργασία ή τη σκλήρυνση στη λάμπα.

Οι βοηθητικές γραμμές θα διευκολύνουν σημαντικά την κοπή των μορφών στην προβληματική πλάκα νυχιών του πελάτη (π.χ. με ένα κατάφυτο υπονύχιο). Οι βοηθητικές γραμμές και η κλίμακα (από 1 έως 9) τοποθετούνται κοντά η μία στην άλλη, χάρη στις οποίες η ρύθμιση του μήκους του νυχιού θα είναι πολύ πιο ακριβής.

Διευρύνετε τα νύχια σας με απόλυτη ευχαρίστηση!

Τα πρότυπα επέκτασης είναι ένα απαραίτητο προϊόν στη δουλειά κάθε αξιοσέβαστου στυλίστα. Στοιχηματίστε στην καλύτερη ποιότητα σε εξαιρετική τιμή που σας δίνει η MollyLac!

Τα πρότυπα έχουν προετοιμαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με κάθε νύχι, ακόμα και με το προβληματικό, και να μειώνουν στο ελάχιστο τον χρόνο της εργασίας σας. Τα πρότυπα σάς επιτρέπουν να δουλέψετε με οποιαδήποτε μέθοδο, χάρη σε αυτά μπορείτε να επεκτείνετε τα νύχια με ένα builder gel, ακρυλικό ή ακρυλικό gel!

Κάθε τύπος καλουπιών μας προσκολλάται τέλεια στο νύχι, χάρη στο οποίο θα απαλλαγείτε από το πρόβλημα του 'ποτίσματος' του τζελ κάτω από το νύχι, το οποίο συχνά οδηγεί σε ρωγμές. Τέλεια ταιριαστή, δυνατή κόλλα αποτρέπει το κόλλημα, αλλά δεν προκαλεί ερεθισμούς, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για πολύ ευαίσθητα χέρια. Η τέλεια τεχνική για την τοποθέτηση της φόρμας, καθώς και ένα ταιριαστό πρότυπο, μαζί θα εγγυηθούν την αντοχή του styling! Η αισθητική και ενδιαφέρουσα σχεδίαση των προτύπων θα ευχαριστήσει όχι μόνο τα μάτια σας, αλλά και τους πελάτες σας!
  • Κατασκευαστής: MOLLY LAC
  • Κωδικός Προϊόντος: LB1
  • Διαθεσιμότητα: 1
  • 7,80€

Ετικέτες: φόρμες νυχιών ladybird MollyLac 500 τμχ