υγρό αφαίρεσης ημιμόνιμου βερνικιού 150 ml μέ άρωμα τσιχλόφουσκα- SILCARE COLOR IT

υγρό αφαίρεσης ημιμόνιμου βερνικιού 150 ml μέ άρωμα τσιχλόφουσκα- SILCARE COLOR IT

υγρό αφαίρεσης ημιμόνιμου βερνικιού 150 ml μέ άρωμα τσιχλόφουσκα- Hybrid Soak Off Remover COLOR IT with oils - Bubble Gum 150 ml

Το Hybrid Soak Off Remover COLOR IT with oils - Bubble Gum 150 ml είναι ένας τύπος κατασκευασμένος με βάση τον πλούτο των προσεκτικά επιλεγμένων ελαίων, τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στην πλάκα των νυχιών και στις επιδερμίδες. Περιέχει μια σύνθεση από τρία φυσικά έλαια: έλαιο ροδακινιού, αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το υγρό αφαιρεί το βερνίκι και ταυτόχρονα φροντίζει τα νύχια και την επιδερμίδα σας. .


Αναγέννηση - Ενίσχυση - Προστασία


Το υγρό επιτρέπει την αναγέννηση και την εξομάλυνση του νυχιού και της επιδερμίδας λόγω του ελαίου ροδακινιού και του ελαίου αμυγδάλου. Το καστορέλαιο ενεργεί επιπρόσθετα  καταπραϋντικά, ανακουφίζοντας και προστατεύοντας το νύχι - αποτρέποντας το σπάσιμο και το σχίσιμο. Το προϊόν συνιστάται για άτομα, τα οποία μετά την αφαίρεση του υβριδικού πηκτώματος κάνουν νέο μανικιούρ. Αφήνει στο δέρμα υγρασία και λεπτή μυρωδιά.


Χαρακτηριστικά:


περιέχει μια σύνθεση από 3 φυσικά έλαια: πυρήνα ροδάκινου, αμύγδαλο, καστορέλαιο

συνιστάται για άτομα που μετά την αφαίρεση του υβριδικού πηκτώματος κάνουν νέο μανικιούρ

αφήνει στο δέρμα μια ευαίσθητη γλυκιά μυρωδιά από τσίχλα

επιτρέπει την αναγέννηση και την εξομάλυνση της πλάκας και των επιδερμίδων

εμποδίζει το σπάσιμο και τη διάσπαση των νυχιών

ενεργεί έντονα καταπραϋντικό-καταπραϋντικό και προστατευτικό

Τρόπος χρήσης: Βρέξτε με το υγρό ένα βαμβακερό πανάκι ή φύλλο αφαίρεσης αλουμινίου με το υγρό και τοποθετήστε την στην πλάκα του νυχιού όπου υπάρχει υβριδικό πήκτωμα, περιμένετε από 7 έως 10 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα υπολείμματα υβριδικού πηκτώματος με ξύλινο καλλυντικό στικάκι.

  • Κατασκευαστής: SILCARE
  • Κωδικός Προϊόντος: S209
  • Διαθεσιμότητα: 10
  • 3,40€

Ετικέτες: υγρό αφαίρεσης ημιμόνιμου βερνικιού 150 ml μέ άρωμα τσιχλόφουσκα- Hybrid Soak Off Remover COLOR IT with oils - Bubble Gum 150 ml