σέτ παραφίνης 10 τεμαχίων - PROFESSIONAL PARAFIN HEATER LARGE KIT

σέτ παραφίνης 10 τεμαχίων - PROFESSIONAL  PARAFIN HEATER LARGE KIT

παραφίνη γιά περιποιήση άκρων - σέτ παραφίνης 10 τεμαχίων - PROFESSIONAL  PARAFIN HEATER LARGE KIT

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΤ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 10 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

PARAFIN HEATER ΚΙΤ! 

Το σετ περιλαμβάνει: 

Συσκευή θέρμανσης παραφίνης 200  watt

 Καλλυντική παραφίνη 450g 2 τεμάχια

 Βούρτσα διασποράς παραφίνης  1 τεμάχιο

 Γάντια γιά χέρια  2 τεμάχια

 Κάλτσες γιά πόδια  2 τεμάχια

Γάντια μίας χρήσης  100 τεμάχια 

 Προστατευτική σχάρα 1 τεμάχιο.

 Τώρα χάρη στη δική σας συσκευή για τη θέρμανση παραφινών μπορείτε να φροντίσετε για το δέρμα των ποδιών και των χεριών σας χωρίς περιττές κρέμες που μόνο επιφανειακά ενυδατώνουν το δέρμα. Ο θερμαντήρας παραφίνης είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Τάση: 220-230V Συχνότητα: 50 Hz Ισχύς: 200W

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η διαδικασία έχει ως εξής: Αφού ψεκάσουμε τα χέρια με αντιβακτηριδιακό σπρέι, τα σκουπίζουμε και τα βυθίζουμε μέσα στην παραφίνη, την οποία έχετε φροντίσει να λιώσει μέσα στο ειδικό μηχάνημα. Προσέξτε πριν τοποθετήσετε μέσα τα χέρια ή πόδια, να μην είναι καυτή, αλλά ανεκτή για το δέρμα.Η διαδικασία επαναλαμβάνεται έως και 3 φορές μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη, παχιά στρώση. Τυλίγουμε την περιοχή (χέρια ή πόδια) με μια μεμβράνη σελοφάν ('η τα πλαστικά γάντια πού περιλαμβάνονται),και από πάνω βάλτε τα γάντια που περιέχονται στη συσκευή.  Εφαρμόστε καλά στο χέρι το βαμβακερό γάντι για να διατηρηθεί σταθερή η θερμοκρασία. Αυτό το "κλείσιμο" δημιουργεί μια ευχάριστη συσσώρευση της θερμότητας, αναγκάζοντας τους πόρους να ανοίξουν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι ουσίες με τις οποίες έχουμε περιποιηθεί τα άκρα εισάγονται καλύτερα στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Αυτό το κουκούλωμα των χεριών δημιουργεί μια συσσώρευση της θερμότητας, αναγκάζοντας τους πόρους να ανοίξουν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι ουσίες με τις οποίες έχουμε περιποιηθεί τα άκρα εισχωρούν καλύτερα στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Μετά από 15΄ απομακρύνουμε την παραφίνη αρχίζοντας από τον καρπό ή τον αστράγαλο με τη βοήθεια του σελοφάν. Τελειώνουμε την διαδικασία με μια, ουδέτερη σε pH, ενυδατική κρέμα.

Η θεραπεία παραφίνης χεριών και ποδιών είναι πολύ σημαντική γιατί ενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα από την γήρανση και τις φακίδες και δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Είναι πολύ ωραίο και σημαντικό μια γυναίκα να έχει όμορφα , απαλά και περιποιημένα χέρια και πόδια.
Επίσης, η θεραπεία παραφίνης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για προβληματικά νύχια και δέρμα, αλλά μπορεί να έχει και υγιεινό όφελος για τα νύχια, γιατί διατηρεί την ευελιξία τους και ενισχύει το δέρμα που τα περιβάλλει, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία και την ανθεκτικότητα των δακτύλων.
Μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να περιποιηθείτε τις περιοχές του αγκώνα και των γονάτων αν υπάρχει πρόβλημα ξηροδερμίας.


  • Κατασκευαστής: Allepaznokcie
  • Κωδικός Προϊόντος: PS10
  • Διαθεσιμότητα: 6
  • 53,00€

Ετικέτες: σέτ παραφίνης 10 τεμαχίων - PROFESSIONAL PARAFIN HEATER LARGE KIT