ΦΡΕΖΑΚΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟ ΝΥΧΙΩΝ ΣΕΤ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

ΦΡΕΖΑΚΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟ ΝΥΧΙΩΝ ΣΕΤ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

ΦΡΕΖΑΚΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟ ΝΥΧΙΩΝ ΣΕΤ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

MADE OF CERAMIC - χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του υβριδικού στρώματος, που χρησιμοποιείται στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ. Ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται και το κατάλληλο σχήμα των άκρων θα λειτουργήσει επίσης καλά στη διαδικασία αφαίρεσης των επιδερμίδων, η λύση αυτή ευνοεί την άνεση και την ταχύτητα της εργασίας.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - εξαιρετικά απαλό στην απομάκρυνση της μάζας, δεν μεταφέρουν θερμότητα και δεν προκαλούν δυσάρεστη αίσθηση θέρμανσης. Είναι ανθεκτικά και αποτελεσματικά, ανθεκτικά σε ρωγμές και μηχανικές βλάβες, και επιπλέον είναι ελαφρύτερα από τα μεταλλικά κοπτικά.

"LITTLE SOLDIERS" - αφαιρούν απαλά και αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα στρώματα από τα νύχια των χεριών και των ποδιών, χωρίς να προκαλούν δονήσεις και χωρίς να καταστρέψετε την επικάλυψη των νυχιών, εγγυώντας μηδενικό κίνδυνο ερεθισμού και καμία αλλεργική αντίδραση. Οι κεραμικοί κόπτες είναι οι λεγόμενοι «μικροί στρατιώτες» για ειδικές εργασίες.

Ευρεία γκάμα εφαρμογών - οι κόπτες ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μηχανημάτων άλεσης με κεφαλή "περιστροφής και κλειδώματος". Το μέγεθός τους είναι στάνταρ: διάμετρος: 2,35 mm.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

βήματα διαβάθμισης:

κόκκινη = λεπτή διαβάθμιση,

μπλε= μεσαία διαβάθμιση,

πράσινη= ισχυρή διαβάθμιση

βάρος στη συσκευασία: 40g

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: ΣΦ5
  • Διαθεσιμότητα: 16
  • 43,50€

Ετικέτες: ΦΡΕΖΑΚΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟ ΝΥΧΙΩΝ ΣΕΤ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ