φουρνάκι νυχιών 48watt SUN ONE μέ 30 led Sunone PRO1

φουρνάκι νυχιών 48watt SUN ONE μέ 30 led  Sunone  PRO1

φουρνάκι νυχιών 48watt SUN ONE μέ 30 led - επαγγελματική λάμπα SUN ONE UV / LED 48W-PROFESSIONAL UV LAMP / LED Sunone - PRO1 - GOLD 48W

Η τελευταία γενιά επαγγελματικής λάμπας SUN ONE UV / LED 48W, η οποία γρήγορα και ομοιόμορφα θεραπεύει όλα τα gel,ημιμόνιμα ακρυλικά και  υβριδικά βερνίκια. Μία λάμπα μέ την άποψη ενός πρωτότυπου σχεδιασμού!

Η τεχνολογία διπλής τεχνολογίας LED κάνει την λάμπα αξιόπιστη, γρήγορη και ομοιόμορφη, σε όλες τις γέλες και βερνίκια. Η λάμπα εκπέμπει λευκό φως που δεν κουράζει τα μάτια. Διαθέτει ενεργειακά αποδοτική πηγή φωτός με υψηλή ισχύ και διπλά μήκη κύματος 365nm και 405nm.

Η λάμπα διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, χρονοδιακόπτη 10, 30, 60 και 99 δευτερόλεπτα και μετά την εκκίνηση ο αισθητήρας ανάβει συνεχώς για 120 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία 99 δευτερολέπτων είναι μια κατάσταση κατά την οποία η ισχύς του λαμπτήρα αυξάνεται σταδιακά κατά 99 δευτερόλεπτα. Αυτή η λειτουργία συνιστάται για εργασία με δομικά στοιχεία πηκτωμάτων και άλλες εφαρμογές που απαιτούν μεγάλο χρόνο σκλήρυνσης. Τό κάτω  μέρος είναι μέ μαγνήτης και είναι εύκολο να αφαιρεθεί  γιά να κάνετε πεντικιόρ. Το μέγεθος της λάμπας επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή ολόκληρου του χεριού, η ποδιού. Η μεγάλη ηλεκτρονική οθόνη διευκολύνει την εργασία.

Για την προστασία του κάτω πάνελ ειναι καλυμένο  αρχικά από ένα μπλε φιλμ, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί πριν από την πρώτη χρήση για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  • Κατασκευαστής: SUN ONE
  • Κωδικός Προϊόντος: LSG2
  • Διαθεσιμότητα: 2
  • 42,00€

Ετικέτες: φουρνάκι νυχιών 48watt SUN ONE μέ 30 led Sunone PRO1