ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ NTN HYBRID PREMIUM 5gr ΧΡΩΜΑ 206

Νέο ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ NTN HYBRID PREMIUM 5gr ΧΡΩΜΑ 206

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ NTN HYBRID PREMIUM 5gr ΧΡΩΜΑ 206

Είστε η έμπνευσή μας! Για τη γοητευτική, εξαιρετικά θηλυκή και αισθησιακή συλλογή Passion for Love! Ακόμα περισσότερη φωτιά και ακόμα περισσότερα συναισθήματα! Ανακαλύψτε την εκθαμβωτική δύναμη του κόκκινου, που συμπλέκουν τα γκρι και τα μπεζ και τραβήξτε τα βλέμματα. Είναι η ουσία της θηλυκότητας, που αποτελείται από τις πιο δελεαστικές αποχρώσεις που επιλέγουν συχνότερα οι πελάτες.

Σε αυτή την παλέτα θα βρείτε εύκολα ένα χρώμα που θα τονίσει τέλεια την ομορφιά σας, ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει να δελεάζετε ή προτιμάτε να μένετε στη σκιά και να χρησιμοποιείτε τις δυνάμεις σας απαρατήρητες. Μια μεγάλη γκάμα θα σας επιτρέψει να αλλάξετε το χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Ζουμερό κόκκινο, γοητευτικό μπεζ ή ιντριγκαδόρικα γκλίτερ; Ανεξάρτητα από το ποιο θα επιλέξετε, μπορείτε να ανακαλέσετε το ηλεκτρικό υβριδικό μανικιούρ των ονείρων σας!

Συνιστάται ιδιαίτερα σε κάθε εποχή! Το μανικιούρ σας θα είναι τέλειο όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τους κρύους μήνες.

206. Εξαιρετικά εκφραστική απόχρωση του σκούρου κόκκινου με πυκνό και λεπτό γκλίτερ στο ίδιο χρώμα. ένα υπέροχο συμπλήρωμα στο κλασικό ή το κόκκινο κερασιού.

Χρήση:

Προετοιμάστε την πλάκα νυχιών με την επιλεγμένη τεχνική, αφαιρώντας όλο το επιθήλιο, τα πετσάκια και τις ακαθαρσίες (φρέζα, οπλή, κουρευτική μηχανή, ξυλάκι).

Απολιπάνετε το νύχι με ένα καθαριστικό και προαιρετικά χρησιμοποιήστε nail prep/primer.

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το επιλεγμένο χρώμα και πολυμερίστε σε λάμπα LED ή UV/LED (η λειτουργία μπορεί να επαναληφθεί εάν χρειάζεται. Θυμηθείτε να εφαρμόσετε πολύ λεπτές στρώσεις λόγω της έντονης χρωματικής μελάγχρωσης).

Για γυαλάδα και στερέωση, καλύψτε ολόκληρο το αντικείμενο με μια τελική επίστρωση - πολυμερίστε τα όλα στη λάμπα. Θυμηθείτε να στερεώσετε και την ελεύθερη άκρη, η οποία θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το styling για περισσότερη ώρα!

Χρόνος ωρίμανσης: Λάμπα Led 48W - έως 60sec. (ανάλογα με το πάχος της στρώσης, τον βαθμό χρωματισμού, ο χρόνος σκλήρυνσης είναι τυποποιημένος για όλα τα χρώματα και τις συλλογές)


  • Κατασκευαστής: NTN
  • Κωδικός Προϊόντος: NTG206
  • Διαθεσιμότητα: 10
  • 3,70€

Ετικέτες: ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ NTN HYBRID PREMIUM 5gr ΧΡΩΜΑ 206